Tanja Dexters
Volledig scherm
Tanja Dexters © Dieter Bacquaert

Tanja Dexters nog dit jaar voor rechtbank op verdenking van drugshandel

OlenOp de correctionele rechtbank in Turnhout is het proces tegen Tanja Dexters ingeleid. De ex-Miss België wordt op 13 december op de rechtbank verwacht. Ze wordt verdacht van handel in cocaïne, cannabis en Viagra.

 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 1. Tanja Dexters, Nainggolan... Als BV’s in de penarie zitten, bellen ze advocaat Omar Souidi: “Hij schrijft meer persberichten dan conclusies”
  PREMIUM
  Showbizz

  Tanja Dexters, Nainggolan... Als BV’s in de penarie zitten, bellen ze advocaat Omar Souidi: “Hij schrijft meer persberich­ten dan conclusies”

  Nog maar net had hij een (zoveelste) brandje rond Tanja Dexters geblust, of advocaat Omar Souidi (36) mocht al opdraven om het dronken rijgedrag van Radja Nainggolan te verschonen tegenover de buitenwacht. En zo krijgt meester Souidi steeds nadrukkelijker het etiket van ‘BV-advocaat’ en dat wekt — zeker aan de Antwerpse balie — wrevel op. Iets waar Souidi zich niets van aantrekt, blijkt duidelijk uit dit gesprek: “Die bekende Vlamingen bellen mij, hé, niet omgekeerd.”