Tanja Dexters
Volledig scherm
PREMIUM
Tanja Dexters © Dieter Bacquaert

Tanja Dexters is rijbewijs kwijt voor minstens zes maanden: “Ze moet eerst bewijzen dat ze lichamelijk én geestelijk in staat is om te rijden”

OlenEx-miss België Tanja Dexters (44) wordt door de politierechter in Turnhout met onmiddellijke ingang uit het verkeer gehaald. Ze krijgt haar rijbewijs ten vroegste over zes maanden terug als ze dan kan aantonen dat ze lichamelijk én geestelijk in staat is om zich veilig in het verkeer te begeven. Op dit moment is dat volgens de rechter niet het geval. “Ze werd al driemaal veroordeeld voor inbreuken die verband houden met overmatig alcoholgebruik.” Intussen raakte ook bekend dat ze verdacht wordt van drugshandel.

 1. Vijf restaurants op drie jaar voor chef-kok Alex Verhoeven: “Liever vijf kwaliteitsvolle zaken dan één kans op een Michelinster”
  PREMIUM
  Turnhout

  Vijf restau­rants op drie jaar voor chef-kok Alex Verhoeven: “Liever vijf kwaliteits­vol­le zaken dan één kans op een Michelin­ster”

  Alex Verhoeven begon zijn carrière in de keuken van Hof van Cleve. Tegenwoordig roert hij in de potten van Hert, het restaurant dat hij in Turnhout opende op 72 meter hoogte. Maar Alex Verhoeven is veel meer dan alleen Hert. Hij runt binnenkort vijf restaurants én heeft plannen voor een feestzaal. “Ik moet toegeven dat ik mezelf onlangs ben tegengekomen.”
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.