Tanja Dexters
Volledig scherm
PREMIUM
Tanja Dexters © Dieter Bacquaert

Tanja Dexters is rijbewijs kwijt voor minstens zes maanden: “Ze moet eerst bewijzen dat ze lichamelijk én geestelijk in staat is om te rijden”

OlenEx-miss België Tanja Dexters (44) wordt door de politierechter in Turnhout met onmiddellijke ingang uit het verkeer gehaald. Ze krijgt haar rijbewijs ten vroegste over zes maanden terug als ze dan kan aantonen dat ze lichamelijk én geestelijk in staat is om zich veilig in het verkeer te begeven. Op dit moment is dat volgens de rechter niet het geval. “Ze werd al driemaal veroordeeld voor inbreuken die verband houden met overmatig alcoholgebruik.” Intussen raakte ook bekend dat ze verdacht wordt van drugshandel.

  1. Streamz-serie '2DEZIT’ brengt studentenleven in beeld: relaties, vriendschap én de zoektocht naar jezelf
    Play
    TV

    Streamz-se­rie '2DEZIT’ brengt studenten­le­ven in beeld: relaties, vriend­schap én de zoektocht naar jezelf

    ‘2DEZIT’ verschijnt vanaf 29 september op Streamz. De serie geeft de kijkers een inkijk in het turbulente studentenleven. Hoofdrollen Lotte (Ninalotte Roose), Lucas (Nathan Bouts) en hun kotgenoten komen voor heel wat uitdagingen en moeilijke keuzes te staan. Ze worden geconfronteerd met relaties, vriendschappen, drugs en gaan op zoek naar hun ware identiteit. De reeks gaat geen enkel taboe uit de weg.