Waar nu nog een kartonnen vraagteken ligt, zullen weldra tientallen rode kaarsen verschijnen om daarmee 'DANK U' te vormen.
Volledig scherm
Waar nu nog een kartonnen vraagteken ligt, zullen weldra tientallen rode kaarsen verschijnen om daarmee 'DANK U' te vormen. © RV

Sint-Martinusparochie roept met pinksterinitiatief op om dankbaarheid te tonen

olenDe Sint-Martinusparochie van Olen-centrum roept, naar aanleiding van Pinksteren, mensen op om in deze crisis hun dankbaarheid te tonen. Dat kunnen ze doen door in de kerk een kaarsje te komen aansteken en nadien je naam op een blad te schrijven. Eerder lanceerde de parochie ook al het fel gesmaakte kruisjeshek tijdens de paasperiode.

  1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

    Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

    Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!