Rube (7) heeft een duidelijke boodschap voor de hardnekkige afvalgooier.
Volledig scherm
Rube (7) heeft een duidelijke boodschap voor de hardnekkige afvalgooier. © RV

Rube (7) sensibiliseert hardnekkige afvalgooier met plakkaatje in bos: “Wil je volgende keer alstublieft een zakje meenemen en je afval daarin steken?”

olen/herentalsDe waarheid komt uit een kindermond, wordt weleens gezegd. Dat is zeker bij de 7-jarige Rube uit Noorderwijk (Herentals) het geval. Het jonge kereltje knutselde samen met zijn moeder een plakkaatje in elkaar met daarop een duidelijke boodschap voor een hardnekkige afvalgooier in een bos in Olen. “Wil je alstublieft volgende keer een zakje meenemen tijdens uw wandeling en jouw afval daarin steken?”

  1. Uitbaters muziekcafé The Roxy trakteren met gratis optredens op Grote Markt: “Jaar geleden amper vier man aan tafel en nu dit, veel plezanter!”
    Herentals

    Uitbaters muziekcafé The Roxy trakteren met gratis optredens op Grote Markt: “Jaar geleden amper vier man aan tafel en nu dit, veel plezanter!”

    ‘The Roxy Fest’ is de naam van het verjaardagsfeest van Café The Roxy in Herentals. Zes bands komen er verspreid over de hele dag langs op het podium dat zijn plaats krijgt recht over het café op de Grote Markt. De opvallendste naam op de affiche zijn de Britten ‘Not The Rolling Stones’, ‘s werelds strafste tribute band van de echte The Rolling Stones. En de inkom? Die is volledig gratis!