De huisgemaakte gehaktballetjes met tomatensaus en pasta, afgewerkt met parmaham en basilicum.
Volledig scherm
PREMIUM
De huisgemaakte gehaktballetjes met tomatensaus en pasta, afgewerkt met parmaham en basilicum. © Wouter Demuynck

RESTOTIP. Trenta-Sette in Olen: smullen van Italiaanse klassiekers en specialiteiten

OlenZin in iets nieuws? Stop met zoeken: hier ontdek je welke horecazaak écht het ontdekken waard is, van koffiebar tot ijsjeszaak, van brasserie tot fine dining. Deze week: restaurant Trenta-Sette in Olen, waar je geniet van een heerlijk avondje Italiaans.

  1. Philippo Rozen compenseert CO2-uitstoot van printen met aanplant van 120 bomen dankzij printbedrijf Itec en partner Trees for All: “Win-win voor iedereen”
    PREMIUM

    Philippo Rozen compen­seert CO2-uit­stoot van printen met aanplant van 120 bomen dankzij printbe­drijf Itec en partner Trees for All: “Win-win voor iedereen”

    Phillippo Rozen uit Kalmthout gaat het printproces voor de webshop en de vier winkels verduurzamen. Het gaat daarvoor een samenwerking aan met printbedrijf Itec uit Meer. De CO2-uitstoot van het ‘printerpark’ van Philippo wordt gecompenseerd door de aanplant van 120 bomen in het MVP-bos (Maatschappelijk Verantwoord Printen). “Het is een win-win want onze printers blijven optimaal werken en we dragen ons steentje bij aan het milieu en het klimaat”, zegt Henk Philippo.
    Geel