De lichamen van de broers werden gevonden op hun kamer in het Grand Hotel Minerva, in het hartje van de toeristische buurt van Firenze.
Volledig scherm
De lichamen van de broers werden gevonden op hun kamer in het Grand Hotel Minerva, in het hartje van de toeristische buurt van Firenze. © EPA-EFE

Pijnstillers, wijn en drugs: vader vindt broers dood terug tijdens vakantie in Firenze

Twee jonge Belgen, Dries (27) en Robbe (19) De Ceuster, zijn gisteren door hun vader dood aangetroffen in een hotelkamer. Volgens het Italiaanse gerecht werden er in de kamer lege dozen pijnstillers, lege wijnflessen en sporen van drugs aangetroffen. Een autopsie vandaag moet meer duidelijkheid brengen over de doodsoorzaak.

15 reacties

 • Roy Coocks

  3 jaar geleden
  Het lijkt er wel op dat een leven zonder drugs niet meer mogelijk is.
 • jaak Peeters

  3 jaar geleden
  Een ramp. Ik ken die mensen. Het is hartverscheurend. Ik wens niemand zoiets toe. Veel sterkte aan de familie.
 • Saskia Van thielen

  3 jaar geleden
  Veel sterkte aan de nabestaanden. Verschrikkelijk om zoiets mee te maken
 • Patrick van Bael

  3 jaar geleden
  Sterkte aan de familie, vooral de grootvader heeft al zoveel tegenslagen gekend in zijn leven
 • Huysmans Michiel

  3 jaar geleden
  Het gevoel voor de ouders moet niet te beschrijven zijn... heel veel sterkte en moed toegewenst.
 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.