De schade die de inbrekers veroorzaakten, was groot.
Volledig scherm
PREMIUM
De schade die de inbrekers veroorzaakten, was groot. © RV

Ondanks DNA-materiaal ontkent inbreker met klem: "Ik zat op dat moment in Barcelona”

OlenDe rechtbank in Turnhout boog zich vrijdag over de brutale inbraak bij de firma Bingo Services in Olen. Drie daders maakten er met een slijpschijf een groot gat in de muur gemaakt. Eén verdachte kon geklist worden omdat zijn DNA op een koevoet werd aangetroffen. “Maar ik heb bewijs dat ik op dat moment in Barcelona zat”, beweert de man.

 1. TERRASTIP. Papaoutai in Ravels: “Je proeft meteen dat het ijs hier met veel liefde gedraaid is”
  PREMIUM
  Ravels

  TERRASTIP. Papaoutai in Ravels: “Je proeft meteen dat het ijs hier met veel liefde gedraaid is”

  Aan het kanaal in Ravels kom je sinds 2019 een bijzondere terrasje tegen: Papaoutai – inderdaad, zoals de hit van Stromae. Het doel van deze gezellige plek volgens de uitbaters? Vakantiegevoel creëren aan het water en alle bezoekers laten wegdromen met een verfrissend drankje, een lokaal biertje of een verse cocktail in de hand. Dat wilden mijn jeugdvriendin en ikzelf graag uittesten.
 2. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.