Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © rv

Omleidingsroute voor fietsers tijdens werken in Neerbuul aangepast

olenOp vraag van enkele inwoners heeft het Olense gemeentebestuur de omleiding voor fietsers aan de werken in Neerbuul aangepast.

 1. Herentals loopt warm voor augustusmaand boordevol activiteiten: “Zomerspoor laat je unieke reis door de stad beleven”
  Herentals

  Herentals loopt warm voor augustus­maand boordevol activitei­ten: “Zomerspoor laat je unieke reis door de stad beleven”

  Woensdagavond liep de Kapel aan de Wolstraat in Herentals helemaal vol voor de aftrap van het gloednieuwe stadsfestival ‘Zomerspoor’ in augustus. De initiatiefnemers van allerhande evenementen van Zomerspoor kwamen hun project voorstellen. Op donderdag 1 juni is het volledige programma klaar en wordt het bekendgemaakt in de kerk van Morkhoven. “Ga op reis in je eigen streek, verdwaal en herontdek bijzondere pareltjes. Pik unieke concerten, films en theater mee. Beweeg en laat je bewegen”, klinkt het bij de initiatiefneemsters.
 1. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.