Van links naar rechts: bibliothecaris Katleen Van Eecke, schepen van Bibliotheek Elke Tweepenninckx (Groen) en Olen Tegen Kanker-leden Kim Ooms en Elke Tegenbos bij de overhandiging van de boeken.
Volledig scherm
Van links naar rechts: bibliothecaris Katleen Van Eecke, schepen van Bibliotheek Elke Tweepenninckx (Groen) en Olen Tegen Kanker-leden Kim Ooms en Elke Tegenbos bij de overhandiging van de boeken. © RV

Olen Tegen Kanker schenkt boeken over darmkanker aan bibliotheek

OlenMaart is de internationale darmkankermaand en dat wil werkgroep Olen Tegen Kanker niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Met allerlei activiteiten wordt er aandacht gevraagd voor het thema. Afgelopen vrijdag schonken leden van de werkgroep enkele boeken over darmkanker aan de bibliotheek van Olen.

 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 2. Speurders nemen meer dan 100 DNA-stalen af bij mannen in onderzoek naar moord op juf Mieke
  PREMIUM
  Herentals

  Speurders nemen meer dan 100 DNA-sta­len af bij mannen in onderzoek naar moord op juf Mieke

  Meer dan honderd mannen hebben een DNA-staal moeten afgeven in het onderzoek naar de moord op juf Mieke Verlinden. Een bewijs dat de speurders zich nog altijd vastbijten in het onderzoek in de moord die nog altijd heel wat mensen beroert. De meer dan honderd tips leverden voorlopig nog niets op, net als het onderzoek naar de speciale schoenen die de dader droeg. “We doen er alles aan om de dader te vinden”, klinkt het bij het parket.
 1. Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York
  Play

  Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York

 2. Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschieten!"
  Play

  Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschie­ten!"