Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © Geert De Rycke

Deel van Gerheiden wordt onthard: drie weken verkeershinder

olenVan maandag 4 tot vrijdag 22 april voert de gemeente Olen werken uit in Gerheiden, ter hoogte van het kruispunt met Rademakersstraat. Tijdens de werken wordt een deel van de straat onthard.

 1. MIJN DORP. Philip ‘Mr. Proper’ Ver Elst over zijn Oosterwijk: “Picknicken met mijn dochters bij Kamp C, dat vind ik geweldig”
  PREMIUM

  MIJN DORP. Philip ‘Mr. Proper’ Ver Elst over zijn Oosterwijk: “Picknicken met mijn dochters bij Kamp C, dat vind ik geweldig”

  Zou er iemand meer zorg dragen voor zijn dorp en omgeving dan Philip Ver Elst uit Oosterwijk (Westerlo)? Zijn bijnaam is niet voor niets Mr. Proper, want al bijna twintig jaar lang gaat hij vrijwel dagelijks op pad met zijn bolderkar en grijper om zwerfvuil op te ruimen. Vanwege zijn bijzondere engagement mocht hij twee jaar geleden zelfs op audiëntie komen bij koning Filip. Philip toont ons zijn mooiste plekjes in Oosterwijk, het dorp waar hij sinds 2017 woont.
  Westerlo
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.