Sint-Sebastiaanstraat
Volledig scherm
Sint-Sebastiaanstraat © RV

Bijkomende openbare verlichting in Sint-Sebastiaanstraat

Op het laatste stuk van het fietspad van de Sint-Sebastiaanstraat, die vorig jaar werd heringericht en voorzien van een fietspad, komt er bijkomende verlichting om het veiliger en aangenamer te maken voor de fietsers. De huidige verlichting loopt immers maar tot aan het einde van de bestaande huizenrij.

 1. Corona dwarsboomt plannen van chef-kok Jan Decan voor de derde keer: “Het is een pechjaar, maar ik blijf er 100 procent voor gaan. Ik doe niets liever dan koken”
  PREMIUM
  westerlo

  Corona dwarsboomt plannen van chef-kok Jan Decan voor de derde keer: “Het is een pechjaar, maar ik blijf er 100 procent voor gaan. Ik doe niets liever dan koken”

  Het is voor geen enkele horeca-uitbater een makkelijk jaar, maar extra pech lijkt chef-kok Jan Decan van restaurant Decan in Westerlo te achtervolgen. Al drie keer fnuikte corona zijn droom om gasten te ontvangen in zijn eigen restaurant - een schamele twee weken in oktober niet meegerekend. De uit Roeselare afkomstige chef zet nu weer volop in op take-away. “Het is een echt pechjaar, maar ik blijf er 100 procent voor gaan. Er zijn nog vele anderen die in hetzelfde schuitje zitten.”
 1. Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond
  Play

  Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond

 2. Je rug helemaal plooien of je nek 180 graden draaien: deze man doet alsof het niets is
  Play

  Je rug helemaal plooien of je nek 180 graden draaien: deze man doet alsof het niets is