Marc Helsen, Bernard De Cannière, Eddy Hendrickx, Bartel Van Riet, Steve Romanus, Jan Dierckx en Stijn Avonds stellen ‘De Warmste Dag van Olen’ voor.
Volledig scherm
Marc Helsen, Bernard De Cannière, Eddy Hendrickx, Bartel Van Riet, Steve Romanus, Jan Dierckx en Stijn Avonds stellen ‘De Warmste Dag van Olen’ voor. © Vanderveken

Bartel Van Riet zet mee schouders onder derde editie van ‘De Warmste Dag van Olen’

Binnenkort staat het Olens marktplein weer in vuur en vlam voor het goede doel. Op 16 december organiseren Bartel Van Riet en Stijn Avonds  nogmaals ‘De Warmste Dag van Olen’. Dit gratis festival bracht vorig jaar maar liefst 70.000 euro op voor het goede doel.

  1. Taverne De Waterhoek tijdelijk omgevormd tot pop-upwinkel: “Als het goed draait, kan ik achteraf in de zaak misschien wel een hoekje blijven voorzien”
    PREMIUM
    balen

    Taverne De Waterhoek tijdelijk omgevormd tot pop-upwinkel: “Als het goed draait, kan ik achteraf in de zaak misschien wel een hoekje blijven voorzien”

    Nu de horeca minstens een maand gesloten blijft, richten heel wat ondernemers hun pijlen op take-away om het hoofd boven water te houden. Karel Boënne (36) gaat nog een stapje verder en opende in zijn taverne De Waterhoek in Balen een pop-upwinkel, waar klanten niet enkel hun gerechten kunnen komen afhalen maar ook bijpassende wijnen, bloemen, geschenkartikels en nog allerlei delicatessen kunnen kopen. “Als het goed draait, kan ik achteraf in de zaak misschien wel een hoekje blijven voorzien.”