Coach Marc Brys.
Volledig scherm
PREMIUM
Coach Marc Brys. © BELGA

Ondanks punten op Antwerp en Club amper 8 op 27: waar knelt het schoentje bij OHL?

OH LeuvenEen punt op de Bosuil en een punt op Jan Breydel. Normaal gezien spreek je dan van een geslaagd seizoensbegin, maar toch bengelt OHL met amper 8 op 27 in de kelder van het klassement. Waar loopt het mis? En kan de geplande oefenstage soelaas bieden?

2 reacties

 • ALBERT SURINGS

  1 jaar geleden
  Nochtans zult ge tegen die ploegen moeten spelen wilt ge een competitie hebben,de selectie zou eerder moeten doorwegen betreffende hun accomodaties,financiele zekerheid,bepaalde fusies overwegen door één grote ploeg over te houden per regio,soms is het schandalig vooral in de winter de staat van sommige pleinen,al dan niet veldverwarming enz.dat moet de doorslag geven dan komt de rest vanzelf.
 • domien deschutter

  1 jaar geleden
  Ohl hoort, net als Eupen, en Cercle niet in 1a
 1. Eindelijk prijs voor OH Leuven in de zoektocht naar een nieuwe goalgetter? “Ik twijfelde even dat ze zijn broer hadden gestuurd”
  PREMIUM
  OH Leuven
  1

  Eindelijk prijs voor OH Leuven in de zoektocht naar een nieuwe goalgetter? “Ik twijfelde even dat ze zijn broer hadden gestuurd”

  Uw krant schreef al een paar keer dat OH Leuven geen scorende spits in huis had. Sory Kaba (26) bewijst tegenwoordig het tegendeel met vijf rozen in drie matchen. Een jongen uit Guinee die zich inschreef in een Spaanse voetbalacademie, die Denemarken verliet met het etiket 'moeilijke jongen’ en die Club Brugge wandelen stuurde. Maar vooral één die de goal weet staan. Bij deze: sorry, Sory.