.
Volledig scherm
. © EPA/Photo News

Van 'Kleine Raketman' tot gerespecteerd diplomaat: “Hoe Kim Jong-un iedereen (en vooral Trump) manipuleert”

Vorig jaar noemde Donald Trump hem nog “Kleine Raketman” en hij werd door vrijwel de hele wereld uitgelachen. Maar in enkele maanden tijd heeft de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un zijn imago volledig omgegooid tot dat van een gerespecteerd diplomaat die ijvert voor vrede. Of hoe een dictator iedereen manipuleert, en dan vooral Trump, waarschuwen analisten.

71 reacties

 • Jim Fonteyne

  3 jaar geleden
  Allemaal wereldtoneel!!!
 • Peter Cortens

  3 jaar geleden
  Kim weet inderdaad perfect wanneer Trump dringend een pluim nodig heeft voor zijn show. Trump's ratings gaan sinds 2 weken gestaag omhoog dus die eet uit de hand van Kim.
 • Diane Bernaerts

  3 jaar geleden
  Kim is slim, hij manipuleert Trump tot hij doet wat hij wil, maar geeft hem het gevoel dat hij alles zelf beslist heeft en laat Trump de pluimen op zijn eigen hoed steken. En die blaaskaak, zot van eigen glorie, doorziet dat niet!
 • Diane Bernaerts

  3 jaar geleden
  Natuurlijk speelt hij in op Trumps ijdelheid: iedereen weet inmiddels dat je Trump het best kan paaien door hem te vleien. En daar trapt Trump telkens weer met open ogen in.
 • Artur Adamek

  3 jaar geleden
  Puur zand in ogen gooien, verder niets wat zijn die heren toch kinds bezich !? Geef hen zandbak met kleine mannetjes met rakkeren op hun rug en schiet ze naar de maan!!
 1. IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs
  Play

  IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs

 2. Kenny V. werd ten onrechte beschuldigd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”
  Play

  Kenny V. werd ten onrechte beschul­digd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”