epa
Volledig scherm
© epa

Reynders over Noord-Korea: "Bedreiging voor regionale en internationale veiligheid"

België veroordeelt de lancering  van een ballistische raket door Noord-Korea die het Japanse grondgebied overschreed. "Deze acties staan haaks op de bindende resoluties van de VN-Veiligheidsraad en vormen een bedreiging voor de regionale en internationale veiligheid", zegt de Belgische buitenlandminister Didier Reynders in een persmededeling.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.