photo_news
Volledig scherm
© photo_news

Noord-Korea vuurt raket af richting Japan: "Nooit geziene bedreiging"

UpdateNoord-Korea heeft dinsdag in de vroege ochtend een raket afgevuurd in de richting van het noordoosten van Japan. De Japanse overheid riep de bevolking op maatregelen te nemen tegen een mogelijke raketaanval. Het projectiel bereikte het vasteland echter niet. De VN-Veiligheidsraad komt later vandaag in spoed bij elkaar, op verzoek van Japan en de VS. Zuid-Korea heeft ondertussen een militaire oefenplek, vlak aan de gedemilitariseerde grensstrook, gebombardeerd. Op een reactie van de Amerikaanse president Donald Trump is het voorlopig nog wachten.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    2

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.