De Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un.
Volledig scherm
De Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un. © EPA

Noord-Korea: raketten waren nieuw “tactisch geleid projectiel”

De soort raket die donderdag vanuit Noord-Korea werd afgevuurd, is een nieuw ontwikkeld "tactisch geleid projectiel", meldt de Noord-Koreaanse staatszender KCNA vandaag.

1 reactie

 • Jozef brosens

  2 jaar geleden
  dit zijn volgens mij Chinese raketproeven , uitgevoerd door een gekke malloot in NK . daar zegt niemand wat van , als de Chinezen dat zelf doen is het hommeles , en de Chinezen verzamelen wel de kennis .
 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 2. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.