Choe Son Hui, de Noord-Koreaanse viceminister van Buitenlandse Zaken
Volledig scherm
Choe Son Hui, de Noord-Koreaanse viceminister van Buitenlandse Zaken © REUTERS

Noord-Korea op oorlogspad? Land noemt Trump opnieuw “seniele oude man”

De opmerkingen van de Amerikaanse president Donald Trump over de militaire macht van Noord-Korea en leider Kim Jong-un kunnen een “erg gevaarlijke uitdaging” vormen als ze tot doel hebben Pyongyang te provoceren. Dat liet een Noord-Koreaanse topdiplomate vandaag verstaan.

7 reacties

 • Gaston Foubert

  2 jaar geleden
  De Trump-bashers zijn ook weer op oorlogspad. Het is duidelijk dat die Kim-oen geen vrede wil, ook niet voor zijn eigen volk. Weet wat de vluchters uit dat land vertellen over de onmenselijkheid van diens regime. Check Facebook 'The People' voor het verhaal van een gevlucht meisje dat het in China ook niet onder de markt had samen met haar lotgenoten die de vrijheid zochten.
 • Caroline Poelmans

  2 jaar geleden
  Als je ziet wie de wereldleiders zijn krijg ik direct en stante pede in de onmiddellijke wijze respect voor Jan de Gewone Man die elke dag zijn werk doet en geen tijd heeft om te lopen raar doen. Die wereldkleuters krijgen geen gaatje in een muur geboord maar staan wel aan de rode knop... Bangelijk.
 • Peter De Sutter

  2 jaar geleden
  Vrees dat ze gelijk hebben,...
 • Denise Smeyers

  2 jaar geleden
  Is dat dan niet de waarheid
 • johanneke li

  2 jaar geleden
  Noord korea kan alleen maar verliezen met hun huidige strategie, het wordt tijd dat ze dit beseffen en een betere weg inslagen!
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).