Eerder deze maand werd duidelijk dat de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un zelf ook ernstig ziek werd tijdens de coronagolf die Noord-Korea dit jaar trof.
Volledig scherm
Eerder deze maand werd duidelijk dat de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un zelf ook ernstig ziek werd tijdens de coronagolf die Noord-Korea dit jaar trof. © AP

Noord-Korea meldt nieuwe besmettingen na “verslaan” van corona

Twee weken geleden zei Noord-Korea het coronavirus te hebben "overwonnen", nadat er in mei voor het eerst een officiële besmetting was gemeld, maar nu lijkt het toch weer mis te zijn. Noord-Koreaanse staatsmedia melden donderdag vier nieuwe "koortsgevallen" die het gevolg zijn van de "kwaadaardige epidemie".

  1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
    Gouden Cross

    1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

    Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.