De Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un.
Volledig scherm
De Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un. © via REUTERS

Kim Jong-un: “Noord-Korea is klaar voor zowel dialoog als confrontatie met VS”

De Noord-Koreaanse dictator Kim Jong-un zegt dat zijn land zich voorbereidt op zowel dialoog als confrontatie met de VS, en vooral op confrontatie, na een “gedetailleerde analyse van de nieuwe Amerikaanse regering”. Dat meldt het staatspersagentschap KCNA vandaag.

8 reacties

 • Marcelo España

  5 maanden geleden
  Die dictatorlanden zijn schurkenstaten maar de VS zijn ook geen lievertjes. Zij willen ook overal domineren, denk maar aan sociale media, internet, software en natuurlijk hun leger dat niets anders gedaan heeft dan landen binnenvallen. Onder het mom van vrijheid, democratie en rechtsstaat volgt de halve wereld hun beleid, maar het scheelde niet veel of Trump had dit ook nog doen verdwijnen.
 • Antonio Vivaldi

  6 maanden geleden
  De sukkelaar heeft wel ICBM raketten die tot de VS vliegen met multikernkoppen?
 • guido van der heyden

  8 maanden geleden
  sukkelaar hier in Europa was er ook zo ene heeft niet lang geduurd dimmen dus
 • Jozef brosens

  8 maanden geleden
  vergeet niet dat die lamlendige NAVO bende dit al lang zag aankomen , maar het enige dat ze kunnen is vergaderen , en geld binnenschuiven . NK heeft nu genoeg wapens om VS pijn te doen , en zegt nu klaar te zijn voor dialoog ? denk eens na ?? en zijn volk lijd honger , maar zijn leger niet , en dat is 700.000 man sterk .
 • Ives Ameel

  1 jaar geleden
  Man gebruik je verstand onderhandel en wees gerust niemand wilt Noord Korea binnenvallen ze zouden er wel mee zijn als die mensen in leven houden.
 1. Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe
  Play
  TV
  1

  Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe

  De trailer voor de zevende aflevering van HBO-serie ‘House of the Dragon’ toont de eerste beelden van wat een zeer intense aflevering blijkt te worden. Het begint met de nasleep van de vurige dood van Laena Velaryon. Maar daar blijft het niet bij. Want er wordt ook een draak vermist en er lijken dodelijke allianties te zijn gevormd terwijl de spanningen in Westeros hun hoogtepunt bereiken.