Kim Jong-un.
Volledig scherm
Kim Jong-un. © via REUTERS

Amerika waarschuwt voor heropstart Noord-Koreaanse kernproeven: “Kim wil internationale acceptatie als kernmacht”

Noord-Korea kan zijn atoomtesten dit jaar nog hervatten om zo de Amerikaanse president Joe Biden en zijn regering naar de onderhandelingstafel te dwingen, stellen de Amerikaanse inlichtingendiensten in een rapport dat dinsdag is verschenen. 

6 reacties

 • Lisette Theunis

  8 maanden geleden
  Genoeg kandidaten om er te kopen..
 • Leo Legrelle

  8 maanden geleden
  Okay, hij heeft binnenkort eindelijk zijn kernbommetjes. En wat is het volgende? Zijn volk misschien eens wat te eten geven, alhoewel minder belangrijk voor dit individu.
 • Andy Buyle

  8 maanden geleden
  Juist.. niemand mag kernproeven doen behalve Amerika..ik ken geen enkel land dat ooit kernwapens heeft gebruikt behalve ééntje...ooh,juist ja... Amerika
 • ivan chtuka

  8 maanden geleden
  Dat 'm eerst zorgt dat zijn bevolking niet verhongerd !
 • Franky Verbrugge

  8 maanden geleden
  Daarvoor is er altijd geld genoeg zouden ze beter de bevolking wat meer uit de armoede houden en een normaal leven lijden dan al het geld in de lucht laten verdwijnen dat ventje is niet te Vertrouwen !
 1. Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschillende soorten
  Livios

  Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschil­len­de soorten

  Wie bouwt, is vanaf 2026 verplicht om een elektrische warmtepomp te gebruiken om zijn woning te verwarmen. Die bestaan in verschillende varianten. In de praktijk moet je meestal kiezen tussen een warmtepomp die warmte aan de bodem onttrekt of een systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van je woonsituatie en budget. Bouwsite Livios zet de opties op een rij.