Denken de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un en de Amerikaanse president nog rationeel, vraagt Graff zich af.
Volledig scherm
Denken de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un en de Amerikaanse president nog rationeel, vraagt Graff zich af. © epa

"4 minuten, zoveel tijd heeft Trump nodig om kernoorlog te starten"

"We zijn amper 34 minuten verwijderd van een kernoorlog", dat beweert de Amerikaanse journalist en auteur Garret Graff. Deze nucleaire veiligheidsexpert en historicus zegt dat het systeem achter de Amerikaanse kernwapens verouderd is. "Als Trump een raket wil lanceren, moet hij enkel een reeks codewoorden doorgeven, niemand die controleert of de Amerikaanse president wel bij zijn volle verstand is."

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.