Monique Van Londersele overhandigt de bundel met 1.100 verjaardagswensen aan zuster Marie-Martine uit Ninove.
Volledig scherm
Monique Van Londersele overhandigt de bundel met 1.100 verjaardagswensen aan zuster Marie-Martine uit Ninove. © Claudia Van den Houte

Zuster Marie-Martine ontroerd door 1.100 gebundelde verjaardagswensen voor 92ste verjaardag

Zuster Marie-Martine heeft een bijzondere verrassing gekregen voor haar 92ste verjaardag. De oudste zuster die nog in het klooster in de Burchtstraat verblijft is door vele Ninovieters gekend als lerares en later directrice van de Heilige Harten basisschool. Oud-collega Monique Van Londersele bundelde de 1.100 verjaardagswensen van Ninovieters en overhandigde ze aan zuster Marie-Martine. Die was enorm aangedaan door de verrassing.

 1. Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousingproject woon je minder anoniem dan in een appartement in de stad.”
  Livios

  Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousing­pro­ject woon je minder anoniem dan in een apparte­ment in de stad.”

  Beperkte bubbels, social distancing, alleen thuis werken,... Heel wat mensen voelen zich eenzaam door de coronamaatregelen. Maar daar hebben Els en Sofie geen last van. Zij kozen ervoor om te wonen in een cohousingproject. Dit is een manier van gemeenschappelijk wonen, waarbij je toch je privacy behoudt. “Ik wist meteen dat deze nieuwe woonvorm iets voor mij was”, vertelt Els aan bouwsite Livios.
 1. "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleegster op Covid-afdeling getuigt
  Play

  "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleeg­ster op Co­vid-afdeling getuigt

 2. Niels Destadsbader neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'
  Play
  The Masked Singer

  Niels Destadsba­der neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'