De Middenschool in Ninove
Volledig scherm
PREMIUM
De Middenschool in Ninove © Claudia Van den Houte

Zoon van Sabine zit in ‘auti-klas’ school waar leerlingen werden gepest: “Hij vroeg: ‘Is het niet normaal dat je al eens een pennenzak tegen je hoofd krijgt?’”

Ninove“Ilias wou op een bepaald moment zelfs niet meer eten”, zegt Sabine Duquene. Haar veertienjarige zoon zit in een ‘auti-klas’ in de Middenschool in Ninove, waar aan het licht kwam dat leerlingen met autisme uitgelachen, vernederd en zelfs vastgebonden werden door enkele leerkrachten. De verontruste moeder doet hier haar verhaal.

  1. 2,5 miljoen euro voor Lotto-miljonair die ticketje kocht in Shell-tankstation in Welle: “Winnaars gaan hier in stijgende lijn”
    Welle

    2,5 miljoen euro voor Lot­to-miljonair die ticketje kocht in Shell-tankstati­on in Welle: “Winnaars gaan hier in stijgende lijn”

    Een man uit Vlaams-Brabant is miljonair geworden nadat hij een Lotto-spelticket kocht in het tankstation Shell op de Steenweg in Welle. De Lotto-jackpotwinnaar is liefst 2,5 miljoen euro rijker. Filip Becqué, de uitbater van het tankstation en Garage Becué, is blij dat de winnaar zijn winnend ticket bij hem kocht. Hij had al vaker winnende klanten, maar het is de eerste keer dat iemand er miljonair wordt.