Archiefbeeld van het Ninoofs Quiztoernooi enkele jaren geleden, met toenmalige winnaar De Grizzly's.
Volledig scherm
Archiefbeeld van het Ninoofs Quiztoernooi enkele jaren geleden, met toenmalige winnaar De Grizzly's. © Claudia Van Den Houte

‘ZomerBuitenQuiz’ coronaveilig alternatief voor afgelast Ninoofs quiztornooi

NinoveDeze zomer kan er toch nog gequizd worden in Ninove.

 1. Jelle Geenens blijft met Ninove op kop na knappe negen op negen: “We beseffen dat het nog beter kan”
  voetbal tweede nationale A

  Jelle Geenens blijft met Ninove op kop na knappe negen op negen: “We beseffen dat het nog beter kan”

  Na zeges tegen Menen en Gullegem pakte KVK Ninove ook de scalp van een aardig voetballend Racing Gent. De troepen van coach Alan Haydock zetten zo een knappe negen op negen neer en blijven daarmee uiteraard bovenaan het klassement. In drie matchen slikte Ninove amper één tegendoelpunt. De Gentenaars blijven op hun beurt in de hoek waar de klappen vallen.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.