Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © DHH - HANS DEVEUSTER

Wielervrienden Nederhasselt houden 13de wielerweekend

De Wielervrienden Nederhasselt organiseren dit weekend voor de dertiende keer hun ‘grote prijs Tania De Jonge’.

0 reacties

 1. Handelsvereniging Ninoverend en stad Ninove zetten na alle commotie samenwerking stop: “Stad zal activiteiten in binnenstad voortaan zelf moeten organiseren”
  Ninove

  Handelsver­e­ni­ging Ninoverend en stad Ninove zetten na alle commotie samenwer­king stop: “Stad zal activitei­ten in binnenstad voortaan zelf moeten organise­ren”

  De handelsvereniging vzw Ninoverend en de stad Ninove hebben na alle commotie van de voorbije maanden de samenwerking stopgezet. Volgens voorzitter Pascal Carael is de samenwerking niet langer houdbaar. Hij ontkent de beschuldigingen van Forza Ninove-kopman Guy D’haeseleer dat hij de vlucht vooruit zou nemen en niet voor de gemeenteraad zou durven verschijnen. De vzw kwam onder vuur te liggen nadat D’haeseleer hekelde dat een deel van de boekhouding ontbrak.
 2. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 1. Pamel wordt volgende maand bezet door Duitse soldaten: “Bunkerweide strijdtoneel voor re-enacters”
  Roosdaal
  2

  Pamel wordt volgende maand bezet door Duitse soldaten: “Bunkerwei­de strijdto­neel voor re-enacters”

  Pamel wordt op 18 juni terug naar de jaren veertig gekatapulteerd. Tijdens een interactieve wandeling komen deelnemers alles te weten over Pamel tijdens de Tweede Wereldoorlog. Re-enactments, vertellers die waargebeurde oorlogsverhalen vertellen, legerkampen met voertuigen en en veldhospitaal en -keuken palmen Pamel in. “We hebben zelfs een vliegtuig en een tank kunnen regelen voor de re-enactment van een echt Pamels verhaal”, klinkt het.
 2. Sportcentrum 'De Leebeek' na drie jaar compleet, deel opbrengst van feestelijke opening gaat naar door brand getroffen gezin
  Outer

  Sportcen­trum 'De Leebeek' na drie jaar compleet, deel opbrengst van feestelij­ke opening gaat naar door brand getroffen gezin

  Het nieuwe sportcentrum ‘De Leebeek’ is compleet en heeft een feestelijke opening gehouden. Bijna drie jaar geleden werd het hockeyveld afgewerkt. Vorig jaar kwamen er ook padelvelden en petanqueterreinen en dit jaar een Finse piste. Het ledenaantal is intussen verdubbeld. Een deel van de opbrengst van de feestelijke opening gaat naar het gezin dat vorige week door een brand werd getroffen.