Het reuzenrad op het Niniaplein in Ninove.
Volledig scherm
Het reuzenrad op het Niniaplein in Ninove. © Claudia Van den Houte

Wie nog ritje wil maken op reuzenrad moet snel zijn: Donderdag laatste dag van ‘Wintertijd’

Ninove‘Wintertijd’, het eindejaarsprogramma van vzw Ninoverend en de stad Ninove, loopt op zijn einde. Morgen, donderdag 30 december, is het de laatste dag dat het reuzenrad en de winterkermis open zullen zijn op het Niniaplein langs de Centrumlaan.

 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. Na meer dan eeuw van horeca, maakt vroegere Rigoletto plaats voor nieuwbouw met handelsruimte en woongelegenheid
  PREMIUM

  Na meer dan eeuw van horeca, maakt vroegere Rigoletto plaats voor nieuwbouw met handels­ruim­te en woongele­gen­heid

  Het pand van het vroegere restaurant Rigoletto zal binnenkort worden afgebroken om plaats te maken voor een nieuwbouw met een handelsruimte en woongelegenheid. Het gebouw is al zeker sinds het begin van de vorige eeuw een horecazaak. Zo was er begin jaren 1900 een afspanning gevestigd. Ook nadien bleef het een café, tot het in de jaren ‘80 werd omgevormd tot een restaurant.
  Ninove