De Eastern BBQ Contest van Wettels On Fire twee jaar geleden op het Gemeenteplein in Meerbeke.
Volledig scherm
De Eastern BBQ Contest van Wettels On Fire twee jaar geleden op het Gemeenteplein in Meerbeke. © Claudia Van den Houte

Wettels On Fire werken met Covid Safe Ticket voor Eastern BBQ Contest

Ninove/MeerbekeHet Ninoofse barbecueteam Wettels On Fire zal voor de ‘Eastern BBQ Contest’, de internationale barbecuewedstrijd die het jaarlijks organiseert, werken met het Covid Safe Ticket.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Bart De Durpel (Voorde-Appelterre) kan vrede nemen met gelijkspel in derby: “Bevestiging gebracht na vorige week”
  voetbal derde nationale A

  Bart De Durpel (Voor­de-Appelterre) kan vrede nemen met gelijkspel in derby: “Bevesti­ging gebracht na vorige week”

  Na de ruime zege in de openingsmatch tegen Rhodienne-De Hoek had Voorde-Appelterre lang uitzicht op een tweede winst op rij in de streekderby tegen Erpe-Mere United. De roodhemden kwamen in de eerste helft verdiend op voorsprong na een strafschopdoelpunt van nieuwkomer Goffin. Na de rust kwam de thuisploeg meer en meer opzetten en tien minuten voor tijd slikte Voorde-Appelterre, ook al op strafschop, de gelijkmaker. Een gelijkspel waarmee iedereen vrede leek te nemen na afloop.