Een beeld van de Brakelsesteenweg zoals die er na de herinrichting zal uitzien, met een nieuw wegdek in asfalt, veiligere fietspaden, een middenberm, twee keerpunten en een keerlus
Volledig scherm
Een beeld van de Brakelsesteenweg zoals die er na de herinrichting zal uitzien, met een nieuw wegdek in asfalt, veiligere fietspaden, een middenberm, twee keerpunten en een keerlus © AWV

Werken Brakelsesteenweg herstarten maandag. Einde voorzien in zomer 2022

Outer/NinoveDe werken voor de vernieuwing van de Brakelsesteenweg (N8) herstarten zoals gepland op maandag 11 oktober, maar de planning is licht gewijzigd. De eerste fase zal iets langer duren, al zou dat geen impact hebben op de rest van de timing. De werken duren wellicht negen maanden, tot de zomer van 2022.

 1. Liedekerke keurt regenboogzebrapad op N207 goed, Vlaams Belanger onthoudt zich: “Omdat ik normaal ben”
  Liedekerke

  Liedekerke keurt regenboog­ze­bra­pad op N207 goed, Vlaams Belanger onthoudt zich: “Omdat ik normaal ben”

  De Liedekerkse gemeenteraad heeft het licht op groen gezet voor de aanleg van een regenboogzebrapad op de Affligemsestraat in Liedekerke. De scholen die aan de bewuste locatie gelegen zijn waren zelf vragende partij. N-VA zag het regenboogzebrapad liever aan het station komen, maar keurde het punt goed. Ben Bessemans (Vlaams Belang) onthield zich en zijn motivatie zette kwaad bloed bij de drie meerderheidspartijen.
 2. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.