Rik Lambrecht van de gelijknamige garage en Stefaan Van Huffel van frituur ‘Het Dik Pak’ op de Brakelsesteenweg in Outer (Ninove), die deels wordt heraangelegd.
Volledig scherm
PREMIUM
Rik Lambrecht van de gelijknamige garage en Stefaan Van Huffel van frituur ‘Het Dik Pak’ op de Brakelsesteenweg in Outer (Ninove), die deels wordt heraangelegd. © Claudia Van den Houte

“We wisten pas vier dagen vooraf dat we zo onbereikbaar zouden zijn”: handelaars niet te spreken over aanpak en communicatie rond werken Brakelsesteenweg

Outer/NinoveDe werken op de Brakelsesteenweg zijn exact een week bezig, maar sommige handelaars zijn niet te spreken over de communicatie en aanpak van de werken. Ze wisten naar eigen zeggen pas vier dagen voor de start van de werken dat de steenweg vanuit de richting van Ninove op deze manier afgesloten zou worden en ze zo slecht bereikbaar zouden zijn.

  1. Drie mama’s starten steunactie peuter Ralph: “We waren er het hart van in toen we hoorden dat zoontje van Brook leukemie had”
    PREMIUM
    Denderleeuw

    Drie mama’s starten steunactie peuter Ralph: “We waren er het hart van in toen we hoorden dat zoontje van Brook leukemie had”

    Drie mama’s zijn een steunactie gestart voor de ouders van Ralph (2,5 jaar). Kleuterjuf Brooke, die lesgeeft aan het KCD in Denderleeuw, en haar partner kregen afgelopen zomer te horen dat hun zoontje leukemie heeft. Met de actie willen de drie mama’s hen een hart onder de riem steken. “We gaan momenteel door een helse periode, maar deze mensen hebben een hart van goud”, aldus Brooke Van Overwaele.