Deze wagen nam maandagavond vier plaatsen voor mindervaliden in op de parking van Carrefour in Ninove.
Volledig scherm
Deze wagen nam maandagavond vier plaatsen voor mindervaliden in op de parking van Carrefour in Ninove. © Facebook / Sara Van den Eynde

Wagen neemt vier plaatsen voor mindervaliden in op parking Carrefour

Er bestaan automobilisten die er niet mee inzitten om hun wagen te parkeren op een parkeerplaats voor mindervaliden zonder zelf een handicap te hebben, maar de eigenaar van een zwarte Dodge Ram spant toch de kroon. 

95 reacties

 • jean Caufrier

  2 jaar geleden
  Er zijn mensen met een invaliden kaart die goed te been zijn. en er zijn mensen die niet goed te been zijn, die de kaart niet hebben. ik vind dat daar een onderscheid moet komen op de kaart zelf..
 • Dylan Bogaert

  2 jaar geleden
  Even de juiste voorgeschiedenis geven hier, parking was ondergesneeuwd, lijnen waren niet zichtbaar persoon in kwestie dacht dat het gewone plaatsen waren aangezien er geen borden staan van invalide plaatsen. De reden waarom de ram zo veel vooruit staat is omdat de wagen te lang is voor 1 enkele plaats en wou dus niet met zen kont uitsteken dus rijd die iets wat vooruit, sneeuw is weg en ieder denkt weer dat het een aso is...
 • Bob(Robert) Bruyland

  2 jaar geleden
  Is geen probleem van goeie manieren maar onmogelijk om hier voor nog een parking te vinden,de wetgeving zegd ook dat je zo moet parkeren dat iedereen rond jouw op een normale wijze in zijn auto moet geraken.
 • Mario Bocque

  2 jaar geleden
  Rydams Eengelbert, als iedereen 4 plaatsen inneemt zal er voor de niet-validen ook rap plaats tekort zijn. Goede manieren en respect voor de medemens is van alle tijden.
 • Benny Valoonie

  2 jaar geleden
  Hoeveel dikker grote bakken.... parkeren niet zoals het hoort???, misschien taxs op cilinderinhoud geven,
 1. Gigantische Tyrannosaurus Rex liep langzamer dan de mens
  Play

  Giganti­sche Tyrannosau­rus Rex liep langzamer dan de mens

 2. De stoppen slaan door bij Ruben wanneer badkamer verbouwen niet loopt zoals gehoopt
  Play
  Huis Gemaakt

  De stoppen slaan door bij Ruben wanneer badkamer verbouwen niet loopt zoals gehoopt