Zo zal de nieuwe extra sfeerverlichting er uitzien in Ninove.
Volledig scherm
Zo zal de nieuwe extra sfeerverlichting er uitzien in Ninove. © rv

Vzw Ninoverend en stad Ninove zetten met 'Wintertijd' in op eindejaar: Van reuzenrad over extra feestverlichting tot bezoek van ijskoningin en kerstman

NinoveTijdens de kerst- en eindejaarsperiode zal er heel wat te beleven zijn in het Ninoofse stadscentrum. Vzw Ninoverend en de stad Ninove zetten onder de noemer ‘Wintertijd’ verschillende evenementen op poten, van een reuzenrad op het Niniaplein tot een bezoek van een ijskoningin of de kerstman op zijn slee. De stad zet ook extra in op feestverlichting.

  1. Sara opent binnenkort ‘Sara’s Café' op Oudstrijdersplein: "Iedereen is welkom, van borstvoedende mama's met baby tot dierenliefhebbers met hondje”
    PREMIUM
    Ninove

    Sara opent binnenkort ‘Sara’s Café' op Oudstrij­ders­plein: "Iedereen is welkom, van borstvoe­den­de mama's met baby tot dierenlief­heb­bers met hondje”

    Sara Heyrati (30), al sinds haar vijftiende actief in de Ninoofse horeca, start binnenkort een eigen zaak in hartje Ninove. ‘Sara’s Café’ op het Oudstrijdersplein wordt – in tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden – geen café maar een trendy tearoom waar je terechtkan voor een ontbijt, lunch of iets zoets bij een kop koffie. Zo blijft de Ninoofse horeca ook tijdens corona verder groeien.