De brand was snel onder controle, maar de bewoonster raakte wel zwaar verbrand.
Volledig scherm
De brand was snel onder controle, maar de bewoonster raakte wel zwaar verbrand. © RV

Vrouw met ernstige brandwonden overgebracht naar ziekenhuis na brand in appartement

NinoveIn een appartement boven ‘t Café in Ninove is dinsdagavond een brand uitgebroken. Enkele bezoekers op het terras roken een brandgeur en zagen rook naar buiten komen. De bewoonster (70) raakte zwaar verbrand.

 1. Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadseries

  Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadse­ries

  Op 16 juni pakt Streamz uit met ‘Glad ijs’, een nieuwe reeks van Vlaamse bodem, en dan nog wel in het razend ambitieuze genre van de komische misdaadserie. Wij gingen in streamingland op zoek andere topseries die humor en misdaad met veel schwung combineren, en bundelden spin-offserie ‘Better Call Saul’ (Netflix), het zwartkomische ‘Fargo’ (Netflix) en ‘buddy cop’-reeks ‘Terriers’ (Disney+) voor u samen in onze kijkgids.
 2. 85 procent van Ninovieters is gelukkig, maar 17 procent voelt zich wel onveilig: “Perceptie is anders dan werkelijkheid”
  Ninove

  85 procent van Ninovie­ters is gelukkig, maar 17 procent voelt zich wel onveilig: “Perceptie is anders dan werkelijk­heid”

  Meer dan acht op de tien Ninovieters voelt zich gelukkig. Dat blijkt uit de Gemeente-Stadsmonitor. Ninovieters hebben wel nóg minder vertrouwen in hun lokaal bestuur dan de gemiddelde Vlaming. Slechts 17 procent van de Ninovieters voelt zich onveilig, maar dat zijn er een pak meer dan het Vlaams gemiddelde, terwijl de criminaliteitsgraad nochtans lager ligt.
 1. ZonneSchlager is terug: “Vooral goed nieuws voor onze gasten zodat ze nog eens kunnen feesten”
  Roosdaal

  ZonneSchla­ger is terug: “Vooral goed nieuws voor onze gasten zodat ze nog eens kunnen feesten”

  Na een jaar onderbreking keert ZonneSchlager in september terug. Groot nieuws, zeker voor de bewoners en gasten van Zonnelied, dat woon- en dagondersteuning biedt voor mensen met een beperking. Maandenlang kijken ze uit naar de nieuwe editie met dit jaar toppers zoals Laura Lynn, Willy Sommers en Yves Segers. “Door het vreemde jaar ligt de focus niet op het binnenhalen van geld, maar eerder op het opnieuw iets kunnen organiseren voor onze gasten en de mensen uit de buurt”, klinkt het.
 2. Capaciteitstarief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?
  Energie

  Capaci­teits­ta­rief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?

  Volgend jaar treedt het capaciteitstarief in werking: de netkosten van je elektriciteit zullen berekend worden op basis van je piekverbruik. Het hoogste stroomverbruik dat je iedere maand tijdens één kwartier optekent, bepaalt dan het zogenaamde capaciteitstarief. Je digitale meter zal die gegevens registreren. Maar wat verandert er als je nog steeds een klassieke, analoge meter hebt? En betaal je meer of minder als je een digitale meter hebt? Mijnenergie.be zocht het uit.