Het station van Ninove.
Volledig scherm
Het station van Ninove. © Claudia Van den Houte

Vooruit-parlementslid vraagt oplossing voor lange reistijden na afschaffing rechtstreekse treinverbinding Aalst-Ninove: “Pendelaars zijn uur langer onderweg”

Ninove/AalstVooruit-parlementslid Anja Vanrobaeys dringt aan op een oplossing voor de lange reistijd door de knip in de treinverbinding Aalst-Ninove. Doordat pendelaars hun aansluiting in Denderleeuw missen, zijn ze een uur onderweg. De NMBS zal bekijken om de wachttijd tussen de treinen in Denderleeuw te vergroten.

 1. Ninoofse T2 Dave Van Waes moet plaatsmaken voor beloftencoach Joery Cammu: “Het is mooi geweest”
  PREMIUM
  voetbal eerste nationale

  Ninoofse T2 Dave Van Waes moet plaatsma­ken voor beloften­coach Joery Cammu: “Het is mooi geweest”

  KVK Ninove ontvangt zaterdagavond nog eens een topploeg op De Kloppers. Met La Louvière krijgen de groenhemden weer een profelftal op bezoek. De Walen blikten afgelopen weekend nog Heist in met 6-2, al wisselen ze wel goede prestaties met mindere af. Als Ninove zich sportief wil redden, dan zal de ploeg toch tegen de toppers ook punten moeten zien te sprokkelen. Een opdracht die dit seizoen nog maar amper lukte.
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.