Uitbaters Chris Chrispeels en Kris Segers in de vernieuwde Gambrinus op het Oudstrijdersplein in Ninove.
Volledig scherm
PREMIUM
Uitbaters Chris Chrispeels en Kris Segers in de vernieuwde Gambrinus op het Oudstrijdersplein in Ninove. © Claudia Van den Houte

Volledig vernieuwde Gambrinus heropent in hart van Ninoofs stadscentrum als eetcafé: “Afscheid van ‘t Zwemkaffee was emotioneel, maar we hebben iets mooi in de plaats gekregen”

NinoveChris Chrispeels en Kris Segers hebben donderdag café Gambrinus heropend. Het bekende café op het Oudstrijdersplein, dat in 1890 werd gebouwd, kreeg een volledige metamorfose en is nu ook een eetcafé. Afgelopen maand sloten de nieuwe uitbaters van Gambrinus nog de deuren van ‘t Zwemkaffee. Een groot deel van de menukaart daar nemen ze mee naar Gambrinus.

 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 2. KVK Ninove pakt punt op Visé, maar ziet voormalig topschutter Romero met B-ploeg opdraven: “Reden is interne keuken”
  voetbal eerste nationale

  KVK Ninove pakt punt op Visé, maar ziet voormalig topschut­ter Romero met B-ploeg opdraven: “Reden is interne keuken”

  KVK Ninove pakte zondagnamiddag zijn eerste punt in drie matchen. Op het veld van Visé vochten de jongens van coach Haydock als leeuwen en ze pakten zo een meer dan verdiend punt. Na de nederlagen tegen Dessel en OHL B van de voorbije weken schudde Haydock zijn ploeg door elkaar. Voormalig topschutter Oli Romero draafde zaterdag zelfs met de B-ploeg voor de volle 90 minuten op. Over de reden wordt op De Kloppers niet gecommuniceerd, maar de Ninovieters zouden op het punt staan deze wintermercato Ibrahima Mbaye weg te snoepen bij Aalst.