Een beeld van de Belleman- of 1 meifeesten vorig jaar op de rechteroever.
Volledig scherm
Een beeld van de Belleman- of 1 meifeesten vorig jaar op de rechteroever. © Claudia Van den Houte

Vlaams Belang, sp.a en rechteroever vieren allemaal 1 mei in Ninove: “Voldoende politie, maar we verwachten geen incidenten”

Een nationale 1 mei-manifestatie van Vlaams Belang, verschillende 1 mei-festiviteiten door sp.a Ninove en de 1 mei-feesten op de rechteroever: er is woensdag voor elk wat wils in Ninove op de Dag van de Arbeid. Door de verschillende evenementen zal een verhoogde politieaanwezigheid zijn, maar de politie verwacht geen incidenten.

0 reacties

 1. Drankenhandels blijven met tienduizenden euro’s aan leeggoed achter na faillissement Léberg Bronnen
  PREMIUM
  Liedekerke

  Drankenhan­dels blijven met tienduizen­den euro’s aan leeggoed achter na faillisse­ment Léberg Bronnen

  Het faillissement van Minak, de bvba achter de bekende water- en frisdrankenproducent Léberg Bronnen, blijft nazinderen. Er zijn tal van schuldeisers, maar drankenhandels zijn al zeker dat ze geen cent gaan terugzien. Zij zitten al een jaar opgescheept met een lading leeggoed. “Bij mij gaat het om een honderden bakken, maar sommige collega’s zitten met tien keer zoveel leeggoed”, klinkt het. “We werden maandenlang aan het lijntje gehouden alsof we debielen zijn.”
 1. Kaap van 2 miljoen gevaccineerde Belgen gerond: "Heb meteen een afspraak gemaakt, hoe vlugger hoe beter"
  Play

  Kaap van 2 miljoen gevacci­neer­de Belgen gerond: "Heb meteen een afspraak gemaakt, hoe vlugger hoe beter"

 2. Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"