De groep ‘Zonder Honger Naar Bed Ninove’ heeft 200 porties spaghetti ontvangen van traiteur Mike en Melissa.
Volledig scherm
De groep ‘Zonder Honger Naar Bed Ninove’ heeft 200 porties spaghetti ontvangen van traiteur Mike en Melissa. © if

Vijfjarige 'Zonder Honger Naar Bed Ninove' ontvangt 100 porties spaghetti om te schenken aan mensen in nood

NinoveDe groep ‘Zonder Honger Naar Bed Ninove’ heeft 100 porties spaghetti ontvangen van traiteur Mike en Melissa.

 1. IN BEELD: Sinterklaas komt met stoomboot aan in Ninove
  Ninove

  IN BEELD: Sinter­klaas komt met stoomboot aan in Ninove

  Sinterklaas en zijn Pieten zijn zaterdag met de stoomboot aangekomen in Ninove. Hoewel het regende, stonden heel wat kinderen hen samen met hun ouders op te wachten langs de Denderkaai. Sinterklaas werd bij zijn aankomst ontvangen door burgemeester Tania De Jonge (Open Vld) die hem welkom heette in Ninove. Even was het spannend toen Sinterklaas in zijn grote boek keek om te zien of de kinderen dit jaar braaf waren geweest, maar iedereen kon opgelucht zijn: “Er zijn dit jaar geen stoute kinderen”, besloot de Sint.
 2. Oli Romero wil met Ninove ook voor eigen publiek de lijn van de overwinning doortrekken: “Mandel is een totaal onbekende tegenstander”
  Voetbal eerste nationale

  Oli Romero wil met Ninove ook voor eigen publiek de lijn van de overwin­ning doortrek­ken: “Mandel is een totaal onbekende tegenstan­der”

  KVK Ninove heeft de wind opnieuw in de zeilen. De broodnodige zege van vorige week op het veld van Antwerp B heeft niet alleen voor een vertrouwensboost gezorgd, ook heeft de ploeg de kloof met de staartploegen kunnen uitdiepen. Zaterdagavond komt met Mandel United zo’n staartploeg op bezoek. De drie punten op De Kloppers houden is eigenlijk een must, maar de jongens van coach Haydock zijn op hun hoede.
 1. Vier grootste banken in Ninove vervangen bankautomaten door cashpunten, burgemeester Tania De Jonge wil dialoog: “Geld afhalen moet altijd mogelijk zijn”
  Ninove

  Vier grootste banken in Ninove vervangen bankautoma­ten door cashpunten, burgemees­ter Tania De Jonge wil dialoog: “Geld afhalen moet altijd mogelijk zijn”

  De vier grootste banken die elk een kantoor hebben in het centrum van Ninove (BNP Paribas Fortis, KBC, Belfius en ING) hebben beslist om hun bankautomaten te vervangen door zogenoemde Cash-punten. Dat zijn bankautomaten waar de klanten van de vier banken hun transacties kunnen uitoefenen. In Ninove zijn de nieuwe automaten geplaatst in het Ninia Shopping Center. Dat is echter enkel geopend van maandag tot en met zaterdag tussen 8 en 20 uur.
 2. KLJ Kerksken die plots op zoek moest naar ander lokaal krijgt nieuwe stek op site Noens: “Blij dat we deze winter niet op straat belanden”
  PREMIUM
  Kerksken

  KLJ Kerksken die plots op zoek moest naar ander lokaal krijgt nieuwe stek op site Noens: “Blij dat we deze winter niet op straat belanden”

  KLJ Kerksken kan binnenkort verhuizen naar een nieuwe locatie. De jeugdbeweging kreeg vorige maand plots te horen dat ze haar lokaal in de Ferdinand Van Hoeymissen eind december moet verlaten. Samen met het gemeentebestuur van Haaltert werd er een oplossing gevonden op korte en lange termijn. Op korte termijn kan KLJ Kerksken terecht in de magazijnen van site Noens. Op lange termijn zal ze op dezelfde site terecht kunnen in een nieuw project van de sociale huisvestigingsmaatschappij Dewaco.