Op de woning naast De Oogappel in Appelterre werd er ook een opschrift achtergelaten.
Volledig scherm
Op de woning naast De Oogappel in Appelterre werd er ook een opschrift achtergelaten. © Google Maps

Vandalen spuiten racistische slogans op gebouwen en elektriciteitskasten

Appelterre-EichemIn Appelterre-Eichem, deelgemeente van Ninove, heeft de politie afgelopen weekend op vier verschillende plaatsen racistische slogans op elektriciteitskasten en gebouwen waargenomen. Onbekenden hebben er ‘Zwart Volk' gespoten op enkele plaatsen. 

 1. Nieuwe tariefregeling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep
  Energie

  Nieuwe tariefrege­ling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep

  Het Grondwettelijk Hof heeft de regeling rond de terugdraaiende teller voor eigenaars van zonnepanelen vernietigd. Dat laat prosumenten (consumenten die zelf een deel van hun energie opwekken) niet onberoerd. Ze zien hun energiefactuur grondig door elkaar geschud en vrezen een pak meer te betalen. Maar klopt die vrees wel? Mijnenergie.be probeert met een aantal simulaties duidelijkheid te scheppen in wat het concreet allemaal betekent voor uw portemonnee.
 1. Ook Biden krijgt het soms op zijn heupen van journalisten: "Man, geef me toch even!"
  Play

  Ook Biden krijgt het soms op zijn heupen van journalis­ten: "Man, geef me toch even!"

 2. Joodse vrouw niet opgezet met oproepingsbrief: "Bart De Wever wil niet stigmatiseren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"
  Play

  Joodse vrouw niet opgezet met oproepings­brief: "Bart De Wever wil niet stigmatise­ren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"