Uitbater Olivier De Clerck in chocoladehuis en tearoom Criollo in de Centrumlaan in Ninove.
Volledig scherm
Uitbater Olivier De Clerck in chocoladehuis en tearoom Criollo in de Centrumlaan in Ninove. © Claudia Van den Houte

Uitbaters chocoladehuis en tearoom Criollo zetten populaire zaak te koop: “Tot februari 2023 volzet voor taarten, maar we stoppen liever op hoogtepunt”

NinoveChocoladehuis en tearoom Criollo in de Centrumlaan van Ninove staat te koop en krijgt in de toekomst nieuwe uitbaters. Uitbater Olivier De Clerck en zijn vrouw Debby namen de beslissing met spijt in het hart.

 1. Oppositie niet tevreden over samenstelling deontologische commissie om parkeerincident burgemeester te onderzoeken: “Opnieuw mooi staaltje van machtsmisbruik”
  PREMIUM

  Oppositie niet tevreden over samenstel­ling deontologi­sche commissie om parkeerin­ci­dent burgemees­ter te onderzoe­ken: “Opnieuw mooi staaltje van machtsmis­bruik”

  De meerderheidspartijen hebben op de gemeenteraad de oprichting van een deontologische commissie goedgekeurd. De oppositie was zelf vragende partij om zo’n commissie op te richten om het vermeende machtsmisbruik van burgemeester Veerle Baeyens (N-VA) te onderzoeken, maar stemde tegen omdat de meerderheidspartijen ook in die commissie de meerderheid hebben bij het stemmen over hun eigen partijleden.
  Haaltert
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.