Er vielen twee gewonden bij het ongeval.
Volledig scherm
Er vielen twee gewonden bij het ongeval. © Koen Baten

Twee gewonden nadat voertuig in flank wordt aangereden bij manoeuvre

NinoveOp de Elisabethlaan in Ninove gebeurde donderdagochtend rond 10.30 uur een aanrijding tussen twee voertuigen. Een wagen werd er in de flank aangereden tijdens een manoeuvre, de schade was aanzienlijk en het ongeval zorgde voor de nodige verkeershinder. 

  1. Ruzies binnen schepencollege met personeel als speelbal? "Neen, Guy D'haeseleer wil meerderheid gewoon uit elkaar spelen”
    Ninove

    Ruzies binnen schepencol­le­ge met personeel als speelbal? "Neen, Guy D'haese­leer wil meerder­heid gewoon uit elkaar spelen”

    “De ruzies in het Ninoofse schepencollege lopen uit de hand”, stelt Forza Ninove-kopman Guy D’haeseleer. Hij verwijst naar een verslag van het schepencollege waarin werd opgenomen dat het personeel van de ene schepen niet mocht deelnemen aan een vergadering belegd door een andere schepen. Burgemeester Tania De Jonge (Open Vld) ontkent dat er ruzie is binnen het college. “D’haeseleer wil de meerderheid uit elkaar spelen en de publieke opinie te doen geloven dat we vechtend over straat rollen, maar dit klopt niet”, aldus De Jonge.