Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Twee gewonden naar ziekenhuis na aanrijding tussen twee voertuigen

NinoveOp de Brusselsesteenweg ter hoogte van het kruispunt met de Koning Boudewijnlaan zijn donderdagavond twee voertuigen met elkaar in aanrijding gekomen. Twee inzittenden raakten gewond en moesten naar het ziekenhuis. 

 1. Oppositie scherp voor gepland detentiehuis in oude rijkswachtkazerne: “Natuurlijk maken mensen zich zorgen, ze zullen hun kinderen afhalen recht tegenover een gevangenis”
  PREMIUM
  Ninove

  Oppositie scherp voor gepland detentie­huis in oude rijkswacht­ka­zer­ne: “Natuurlijk maken mensen zich zorgen, ze zullen hun kinderen afhalen recht tegenover een gevangenis”

  Op de extra gemeenteraad over het geplande detentiehuis in de oude rijkswachtkazerne langs de Aalstersesteenweg vielen scherpe woorden. Niemand blijkt tegen een detentiehuis op zich te zijn, maar wel tegen de locatie, recht tegenover een school en naast een kinderopvang. Ook binnen de meerderheid hebben sommigen daarover twijfels, maar een motie van de oppositie om het detentiehuis tegen te houden werd weggestemd. Er werd wel een motie goedgekeurd om de locatie grondig te onderzoeken, al is volgens de oppositie alles al beslist.
 2. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.