De klap tussen beide voertuigen was enorm
Volledig scherm
De klap tussen beide voertuigen was enorm © Koen Baten

Twee gewonden bij frontale aanrijding op Brakelsesteenweg

VoordeOp de Brakelsesteenweg in Voorde ter hoogte van de Kalvaar gebeurde zaterdagavond een zware aanrijding tussen twee voertuigen. Een Mazda botste er frontaal met een Volkswagen.

 1. Voorde-Appelterre blijft leider en is enige ploeg in nationale reeksen zonder tegendoelpunt: “Maar geen sprake van euforie”
  Voetbal derde nationale A

  Voor­de-Appelterre blijft leider en is enige ploeg in nationale reeksen zonder tegendoel­punt: “Maar geen sprake van euforie”

  Voorde-Appelterre blijft als een wervelwind doorheen de competitie razen. Ook Eppegem kon de roodhemden zondagnamiddag niet afstoppen. Dankzij de winst (0-3) slaat de fusieclub samen met co-leider Tempo Overijse al een eerste kloofje met de rest van de ploegen. Opvallend is dat Voorde-Appelterre in de eerste vier matchen van het seizoen nog geen enkel tegendoelpunt slikte. Doelman Maxim Figys is daarmee het enige sluitstuk in de nationale reeksen dat zich dit seizoen nog niet moest omdraaien.
 2. Prins Yvan neemt na drie bijzondere carnavals- en coronajaren dan toch nog afscheid: “Ik kan toch geen prins carnaval blijven, hé”
  PREMIUM
  Aalst

  Prins Yvan neemt na drie bijzondere carnavals en coronaja­ren dan toch nog afscheid: “Ik kan toch geen prins carnaval blijven, hé”

  Wist prins Yvan De Boitselier veel dat zijn prinsenjaar drie jaar ging duren, toen hij op 25 januari 2020 de scepter in de lucht stak in de Florahallen. Ondertussen hebben we een pandemie en een ongeziene cafeekescarnaval achter de rug, de Florahallen zijn zelfs al afgebroken. Hoog tijd voor een afscheidsfeest dus. Op zaterdag 1 oktober is er het afscheidsbal van prins Yvan in het Forum.
 3. Vader en zoon veroordeeld voor dealen op grote schaal: “Ik wilde mijn kind uit financiële problemen helpen”
  PREMIUM
  Lede/Haaltert/Erpe-Mere

  Vader en zoon veroor­deeld voor dealen op grote schaal: “Ik wilde mijn kind uit financiële problemen helpen”

  “Geef in de toekomst je zoon maar wat andere raad”. Dat sneerde de Dendermondse rechter maandag nog naar vader Eddy B. uit Lede. Die werd samen met zijn zoon Neil en nog twee andere betrokkenen veroordeeld voor dealen van drugs op grote schaal. Vader Eddy minimaliseerde zijn rol - “Ik ben trucker, scheidsrechter én heb een flexi-job, ik heb geen tijd om fulltime met drugs bezig te zijn” -, maar werd door het parket tóch aanzien als het hoofd van de bende.