Het Ninoofse dierenasiel in Denderwindeke wordt te klein.
Volledig scherm
Het Ninoofse dierenasiel in Denderwindeke wordt te klein. © Claudia Van den Houte

Toch nog twee boerderijen gevonden als mogelijke locaties voor nieuw dierenasiel, maar nog veel onzekerheid: “We moeten bekijken of ze geschikt en financieel haalbaar zijn”

NinoveDe zoektocht naar een nieuwe locatie voor het Ninoofse dierenasiel heeft toch nog iets nieuws opgeleverd. Er werden twee boerderijen gevonden die mogelijk een optie kunnen zijn, al moet nog bekeken worden of ze geschikt en haalbaar zijn als locatie. Van de piste om een nieuw asiel te bouwen in het industriepark wordt er afgestapt.

  1. (ON)VEILIGHEIDSGEVOEL in Aalst deel 5: “Waarom geen ‘BIN voor Scholen’? Politie en schooldirecties wisselen nu al veel info uit om geweld te voorkomen. ”
    PREMIUM
    Aalst

    (ON)VEILIGHEIDSGEVOEL in Aalst deel 5: “Waarom geen ‘BIN voor Scholen’? Politie en schooldi­rec­ties wisselen nu al veel info uit om geweld te voorkomen. ”

    Yunus, Lukas, Bart, Kyano... De lijst met slachtoffers van zinloos geweld in Aalst lijkt de laatste maanden in sneltempo langer te worden. Het onveiligheidsgevoel zat volgens de laatste Stadsmonitor al niet goed. 16 procent van de Aalstenaars voelt zich onveilig in zijn eigen stad en de recente reeks gewelddadige incidenten zal dat zeker niet gunstig beïnvloeden. Deze week bekijken we wat er aan de hand is in de stad van burgemeester Christoph D’Haese (N-VA) en hoe het verder moet? Vandaag: interview met Aalsters korpschef Jürgen Dhaene.