Eedaflegging burgemeester Ninove, Tania De Jonge.
Volledig scherm
Eedaflegging burgemeester Ninove, Tania De Jonge. © Gianni Barbieux

Tania De Jonge legt de eed af als burgemeester van Ninove

Tania De Jonge (Open Vld) heeft vandaag, maandag, de eed afgelegd als burgemeester van Ninove. Ze was de laatste burgemeester in de provincie Oost-Vlaanderen die de eed nog moest afleggen.

1 reactie

 • hubert coppens

  2 jaar geleden
  een dikke proficiat,en vele kussen!
 1. Verdediging vraagt bijkomend onderzoek in dossier tegen burgemeester en gemeentesecretaris, raadkamer voor onbepaalde tijd uitgesteld
  Gooik

  Verdedi­ging vraagt bijkomend onderzoek in dossier tegen burgemees­ter en gemeentese­cre­ta­ris, raadkamer voor onbepaalde tijd uitgesteld

  De Brusselse raadkamer heeft zich vrijdag nog niet gebogen over het dossier tegen Michel Doomst (67), burgemeester van Gooik voor CD&V, en algemeen directeur Eric Van Snick (56). Het parket Halle-Vilvoorde wil beide mannen voor de correctionele rechtbank brengen voor belangenvermenging en onregelmatigheden bij aankopen of toewijzen van opdrachten voor de gemeente Gooik, maar de advocaten van de twee hebben bijkomend onderzoek gevraagd. Het dossier is nu voor onbepaalde tijd uitgesteld.
 2. Drankenhandels blijven met tienduizenden euro’s aan leeggoed achter na faillissement Léberg Bronnen
  PREMIUM
  Liedekerke
  1

  Drankenhan­dels blijven met tienduizen­den euro’s aan leeggoed achter na faillisse­ment Léberg Bronnen

  Het faillissement van Minak, de bvba achter de bekende water- en frisdrankenproducent Léberg Bronnen, blijft nazinderen. Er zijn tal van schuldeisers, maar drankenhandels zijn al zeker dat ze geen cent gaan terugzien. Zij zitten al een jaar opgescheept met een lading leeggoed. “Bij mij gaat het om een honderden bakken, maar sommige collega’s zitten met tien keer zoveel leeggoed”, klinkt het. “We werden maandenlang aan het lijntje gehouden alsof we debielen zijn.”
 1. Uitzonderlijk bezoek van grijze walvis in Napels
  Play

  Uitzonder­lijk bezoek van grijze walvis in Napels

 2. Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleutels af
  Play

  Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleu­tels af