Stijn De Nollin met drumleerling Cayo.
Volledig scherm
Stijn De Nollin met drumleerling Cayo. © rv

Stijn geeft muzieklessen aan huis met ‘Zin In Muziek’

Stijn De Nollin uit Denderwindeke heeft ‘Zin In Muziek’ opgestart, een mobiele muziekschool waarmee hij muziekles geeft aan huis.

 1. Automobilist onder invloed rijdt woning binnen na achtervolging door politie in centrum van Denderleeuw
  Denderleeuw

  Automobi­list onder invloed rijdt woning binnen na achtervol­ging door politie in centrum van Dender­leeuw

  In de Noordstraat in Denderleeuw is afgelopen nacht een bestuurder uit Denderleeuw met zijn Toyota een woning binnengereden nadat hij met hoge snelheid uit de bocht ging en een ander voertuig raakte. De bestuurder was ook onder invloed van alcohol. De wagen ging aan het slippen en reed door het raam naar binnen bij Jurgen en Nathalie. “Enkele meters meer naar rechts en de schade was een pak groter geweest”, vertelt Jurgen.
 2. Vrienden zetten grootscheepse hulpactie op na zware brand in Aalst
  Aalst

  Vrienden zetten groot­scheep­se hulpactie op na zware brand in Aalst

  Het noodlot sloeg dinsdagavond toe voor Glenn Van Vaerenbergh uit Aalst. Een zware brand vernielde zijn woning in een mum van tijd, waardoor niets nog te redden viel. Glenn zelf raakte tijdig buiten en ook zijn hond overleefde de brand, maar verder is hij alles kwijt. Yves Uyttersprot en Geert Vercauteren, twee goede vrienden van hem, zetten nu een actie op poten om materiaal in te zamelen. “We krijgen al massaal veel berichten”, vertelt Geert.