Steven Van Bont en Annelies Van Droogenbroeck van Op ’t Hof in café In Den Keizer in Ninove.
Volledig scherm
Steven Van Bont en Annelies Van Droogenbroeck van Op ’t Hof in café In Den Keizer in Ninove. © Claudia Van den Houte

Steven Van Bont kijkt uit naar heropening drie horecazaken op 1 mei en opening nieuwe zaak op 3 mei: “We krijgen al enorm veel berichten”

NinoveNa ruim een half jaar te hebben stilgelegen worden het vanaf begin mei opnieuw drukke dagen voor Steven Van Bont (39).

 1. Steven Van Bont van Op ’t Hof start tweede horecazaak in Ninove in coronatijden: “Risico’s zijn groot, maar crisis biedt ook opportuniteiten”
  Ninove

  Steven Van Bont van Op ’t Hof start tweede horecazaak in Ninove in coronatij­den: “Risico’s zijn groot, maar crisis biedt ook opportuni­tei­ten”

  Steven Van Bont en zijn team van ‘Op ‘t Hof’ nemen na café In Den Keizer een tweede horecazaak over in Ninove. In het pand van de vroegere tearoom Pascovele in het Ninia Shopping Center starten ze ‘Repoos’, van zodra de horeca weer mag openen. “We geloven erin dat het leven na corona opnieuw op gang zal komen. Het feit dat vele zaken nu failliet gaan, biedt ook mogelijkheden voor wie risico’s wil nemen”, aldus Steven Van Bont.
 2. Toekomst oudste café van Ninove is verzekerd: ‘Op’t Hof’ neemt ‘In Den Keizer’ over
  PREMIUM

  Toekomst oudste café van Ninove is verzekerd: ‘Op’t Hof’ neemt ‘In Den Keizer’ over

  Café In Den Keizer in de Burchtstraat heeft een overnemer. Het oudste café van Ninove - en bekend carnavalscafé - stond al een tijdje over te nemen, maar opent binnenkort terug de deuren. “We veranderen niets aan de ziel en authenticiteit van het café”, zegt Steven Van Bont, zaakvoerder van ‘Op ’t Hof’. “Carnavalsverenigingen zullen hier kunnen blijven vergaderen en ook andere activiteiten zullen hier blijven plaatsvinden.”
 3. Nieuwe uitbaters In Den Keizer moeten na vier dagen al sluiten door coronamaatregelen: “Dit mag geen drie maanden duren”
  PREMIUM
  Ninove

  Nieuwe uitbaters In Den Keizer moeten na vier dagen al sluiten door coronamaat­re­ge­len: “Dit mag geen drie maanden duren”

  Het oudste café van Ninove moet amper vier dagen na zijn heropening al sluiten door de nieuwe coronamaatregelen. Café In Den Keizer heeft sinds kort nieuwe uitbaters. Die openden pas donderdag de deuren. Cafés ‘t Oud Stadhuis en A l’aise kunnen erover meespreken. Zij moesten vorige keer respectievelijk één en drie dagen na hun opening al sluiten.
 1. Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York
  Play

  Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York

 2. Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschieten!"
  Play

  Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschie­ten!"