De infovergadering van de stad Ninove in buurthuis Berdam in Ninove over de mogelijke komst van een bedrijvenpark met kmo-units in de Hazeleerstraat in Okegem. De architect geeft uitleg over het geplande project.
Volledig scherm
PREMIUM
De infovergadering van de stad Ninove in buurthuis Berdam in Ninove over de mogelijke komst van een bedrijvenpark met kmo-units in de Hazeleerstraat in Okegem. De architect geeft uitleg over het geplande project. © Claudia Van den Houte

Stadsbestuur beslist maandag over vergunning voor bedrijvenpark in Hazeleerstraat na woelige infovergadering: “Okegem is vol, trop is te veel”

OkegemHet Ninoofse stadsbestuur heeft dan toch nog een infovergadering gehouden over de mogelijke komst van een bedrijvenpark met kmo’s in de Hazeleerstraat in Okegem. Hoewel de bewoners pas twee dagen vooraf een uitnodiging ontvingen, waren er toch een zeventigtal aanwezigen. Het moest ineens dan ook snel gaan, want het stadsbestuur moet komende maandag al beslissen of het een vergunning toekent of niet. De bewoners blijven alvast resoluut tegen het project.

  1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
    Livios

    Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

    Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.