De infovergadering van de stad Ninove in buurthuis Berdam in Ninove over de mogelijke komst van een bedrijvenpark met kmo-units in de Hazeleerstraat in Okegem. De architect geeft uitleg over het geplande project.
Volledig scherm
PREMIUM
De infovergadering van de stad Ninove in buurthuis Berdam in Ninove over de mogelijke komst van een bedrijvenpark met kmo-units in de Hazeleerstraat in Okegem. De architect geeft uitleg over het geplande project. © Claudia Van den Houte

Stadsbestuur beslist maandag over vergunning voor bedrijvenpark in Hazeleerstraat na woelige infovergadering: “Okegem is vol, trop is te veel”

OkegemHet Ninoofse stadsbestuur heeft dan toch nog een infovergadering gehouden over de mogelijke komst van een bedrijvenpark met kmo’s in de Hazeleerstraat in Okegem. Hoewel de bewoners pas twee dagen vooraf een uitnodiging ontvingen, waren er toch een zeventigtal aanwezigen. Het moest ineens dan ook snel gaan, want het stadsbestuur moet komende maandag al beslissen of het een vergunning toekent of niet. De bewoners blijven alvast resoluut tegen het project.