De aanlegsteiger op de Dender in Ninove.
Volledig scherm
De aanlegsteiger op de Dender in Ninove. © Claudia Van den Houte

Stad wil watertoerisme stimuleren: Aanlegsteiger krijgt nieuwe infrastructuur

NinoveDe stad wil het watertoerisme stimuleren en de Dender nog meer als toeristische troef uitspelen. Daarom werd onder meer de infrastructuur voor afname van water en elektriciteit op de aanlegsteiger op de Dender aan ’t Oeverstekske volledig vernieuwd.

 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 2. BIJZONDER WONEN. Joost en Caroline ruilden hun nieuwbouw voor grandeur van Villa Madonna: “Al veel beulenwerk verricht, maar we koesteren onze thuis”
  PREMIUM
  RONSE

  BIJZONDER WONEN. Joost en Caroline ruilden hun nieuwbouw voor grandeur van Villa Madonna: “Al veel beulenwerk verricht, maar we koesteren onze thuis”

  Joost Van Goethem (48) en Caroline Van den Bossche (47) woonden in een comfortabele nieuwbouw met alles erop en eraan in Lovendegem toen hij in 2018 uit nieuwsgierigheid het woord ‘kasteel’ intikte op Google. Sindsdien is het leven van het koppel behoorlijk veranderd en rijst stilaan de vraag waar dit alles gaat eindigen. “Onze eigen kinderen verklaarden ons voor gek…”
 3. ‘Gelati’ keert terug: Na twee jaar restaurant Just M toveren nieuwe eigenaars zaak weer om tot tearoom
  PREMIUM
  Ninove

  ‘Gelati’ keert terug: Na twee jaar restaurant Just M toveren nieuwe eigenaars zaak weer om tot tearoom

  De bekende tearoom ‘Gelati’ in het Ninoofse stadscentrum komt na twee jaar terug. In 2020 werd de zaak omgevormd tot restaurant Just M, maar dat sloot begin juli de deuren. Intussen zijn er al nieuwe eigenaars. Jessy De Mulder (35) en Aïemen Ayed (36) kregen maandag officieel de sleutel overhandigd en openen ‘Gelati’ -opnieuw een tearoom- al op 29 augustus.