Schepen Wouter Vande Winkel bij twee fietsnietjes in de Biezenstraat in Ninove.
Volledig scherm
Schepen Wouter Vande Winkel bij twee fietsnietjes in de Biezenstraat in Ninove. © Claudia Van den Houte

Stad plaatst 80 fietsnietjes in centrum en deelgemeenten

NinoveDe stad Ninove is momenteel bezig met het plaatsen van meer dan 80 fietsnietjes in het centrum en de deelgemeenten. Onder meer in de Biezenstraat kwamen er al nieuwe fietsnietjes.

 1. Zes jaar na dodelijk ongeval krijgt Stef Meert herdenkingsbord: “Belangrijk signaal om mensen te laten nadenken”
  PREMIUM
  Aalst

  Zes jaar na dodelijk ongeval krijgt Stef Meert herden­kings­bord: “Belangrijk signaal om mensen te laten nadenken”

  De datum van 17 oktober 2015 staat voor altijd in het geheugen gegrift van de familie en vrienden van Stef Meert. Die dag werd de 22-jarige jongeman aangereden door een bestuurder onder invloed van alcohol. Stef overleefde de aanrijding niet, maar vandaag plaatste Ouders van Verongelukte Kinderen een herdenkingsbord op de plaats van het ongeval. “Dit doet ons heel veel deugd", zegt vader Christiaan Meert.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?