'Ninove Info', het infoblad van de stad Ninove.
Volledig scherm
'Ninove Info', het infoblad van de stad Ninove. © Claudia Van den Houte

Stad houdt bevraging bij inwoners over ‘Ninove Info’

NinoveDe stad Ninove houdt een bevraging bij de Ninovieters over haar infoblad ‘Ninove Info’.

 1. Eén op drie van de -12-jarigen uit Amalo komt vaccin halen, achterstand bij boosterprikken intussen weggewerkt
  Asse/Merchtem/Affligem/Liedekerke/Opwijk

  Eén op drie van de -12-jarigen uit Amalo komt vaccin halen, achter­stand bij booster­prik­ken intussen weggewerkt

  In het vaccinatiecentrum van Eerstelijnszone AMALO heeft zo’n dertig procent van de ouders van -12-jarigen positief gereageerd op de uitnodiging om hun kind te laten vaccineren. Afgelopen weekend werden de eerste zevenhonderd prikken gezet. Intussen lijkt de achterstand die de Eerstelijnszone op de rest van Vlaanderen op vlak van boosterprikken had weggewerkt.
 2. Vlaams Belang distantieert zich van homofobe uitspraken van gemeenteraadslid Ben Bessemans
  Liedekerke
  1

  Vlaams Belang distanti­eert zich van homofobe uitspraken van gemeente­raads­lid Ben Bessemans

  Het Vlaams Belang laat weten dat het partijbestuur van de partij zich zal buigen over de uitspraken die gemeenteraadslid Ben Bessemans donderdagavond deed tijdens de gemeenteraad. Hij gaf aan zich te onthouden bij de stemming over een regenboogzebrapad: “Omdat ik nog normaal ben”. Volgens Vlaams Belang gaan de uitspraken volledig in tegen de waarden die de partij wil uitdragen.
 3. Toch nog twee boerderijen gevonden als mogelijke locaties voor nieuw dierenasiel, maar nog veel onzekerheid: “We moeten bekijken of ze geschikt en financieel haalbaar zijn”
  Ninove

  Toch nog twee boerderij­en gevonden als mogelijke locaties voor nieuw dieren­asiel, maar nog veel onzeker­heid: “We moeten bekijken of ze geschikt en financieel haalbaar zijn”

  De zoektocht naar een nieuwe locatie voor het Ninoofse dierenasiel heeft toch nog iets nieuws opgeleverd. Er werden twee boerderijen gevonden die mogelijk een optie kunnen zijn, al moet nog bekeken worden of ze geschikt en haalbaar zijn als locatie. Van de piste om een nieuw asiel te bouwen in het industriepark wordt er afgestapt.